Близнаци -->
Близнаците могат да научат доста неприятни новини за партньора

...
 Близнаци -->
Близнаците могат да научат доста неприятни новини за партньора
Коментари Харесай

Лоши новини! Животът на 3 зодии се преобръща до дни

 

Близнаци
-->

Близнаците могат да научат много неприятни вести за колегата си, които ще ги накарат да се замислят за разлъка. Това ще е началото на края на връзката ви, тъй като към този момент няма да желаете да останете в нея.

Вероятно връзките с половинката преди не са ви доставяли наслаждение, а в този момент още повече. Не се разстройвайте обаче, тъй като след всеки залез има изгрев.

Рак


Раците могат да имат съществени парични проблеми. Астролозите предизвестяват, че би трябвало да се пазите от покупко-продажби, вложения и нови бизнес инициативи. Може да бъдете излъгани, заради което ще загубите огромна сума.

Може да се наложи да се обявите финансова несъстоятелност. За да избегнете всичко това, проверете информацията 100 пъти и не се поддавайте на увещание и операция.

Водолей


Водолеите също могат да станат жертва на машинация, само че от страна на обичан човек. Съвсем не е наложително вашият сътрудник или родственик да ви измами. Може да е другар.

Най-вероятно ще разберете, че той не е приказвал добре за вас зад тила ви, което е довело до редица неприятности. Отървете се от токсичните хора и не забравяйте, че можете да преодолеете всичко. / 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР